За нас

Благодарим Ви, че избрахте да посетите fungi.bg!

 

Онлайн магазин fungi.bg Ви дава възможност лесно и в удобно за Вас време да разгледате нашите разнообразни продукти и само с няколко клика да поръчате избраните от Вас.

Постарали сме се повечето продукти да имат кратко и подробно описание, и снимки, които да Ви помогнат в избора.

 

 

Ако имате някакви въпроси пишете на office@fungi.bg  | 24/7

или се обадете на 088 529 7573 | Понеделник – Петък:  9:00 - 16:00 

 

За нас ще е удоволствие да Ви отговорим!

 

 

Продуктите в магазина са разделени в шест категории:

  • промо оферти
  • мицел за гъби
  • субстрат за плододаване
  • гъби
  • празни торбички
  • инструкции

 

В момента имате избор между 25 различни щама мицел с висока жизненост за 14 вида гъби. Сред тях са набиращите популярност в България шийтаке и различни видове кладница. Ако искате да отглеждате гъби през лятото може да изберете мицел за лечебната рейши или известната от китайските ресторанти Юдино ухо. Кралска кладница, майтаке и зимна припънка са идеални за отглеждане през студените зимни месеци.

 

Най-лесният вариант за отглеждане на гъби у дома е закупуването на високопродуктивен субстрат от серията „Домашна ферма“ - за кладница, шийтаке, печурка, майтаке, зимна припънка, тополова пънчушка, рейши или Юдино ухо. Моля, имайте предвид, че наличността на всеки субстрат е съобразена със сезона на плододаване на съответната гъба.

 

Ако желаете можете да закупите екологично отгледани гъби от богатия ни асортимент. Винаги пресни и вкусни! Всички гъби са от био производство, но не са придружени с био сертификат. Моля, имайте предвид, че наличността на гъбите е съобразена със сезона на плододаване.

 

От категорията празни торбички, можете да закупите опаковки изработени от полипропилен, който издържа на стерилизация. Торбичките са снабдени с филтри за пълна аерация и са предназначени за отглеждане на мицел или плододаване на гъби.

Мицелът и субстратите, които предлагаме са отгледани в такива опаковки.

 

В категорията промо оферти винаги ще намерите продукти с отстъпка. Продукти с отлично качество на по-изгодна за Вас цена!

 

Ако желаете допълнителна информация за отглеждането на екзотични гъби върху субстрат и трупи, можете да прочетете нашите безплатни инструкции. До този момент сме описали отглеждането на кладница и шийтаке.

 

 

За нас отглеждането на гъби е дългогодишна страст, а приготвянето и консумирането им е истинско удоволствие! Нашата цел е да споделим тази страст и удоволствие с Вас!

 

 

Магазинът fungi.bg е собственост на ВЕРОНА. 

ВЕРОНА специализира в производството на висококачествен мицел за гъби над 30 години. Фирмата разполага с над 50 щама мицел за над 20 вида гъби!

През последните 17 години отглеждаме екзотични гъби на субстрат и дървени трупи. Това ни позволява да предлагаме богата селекция от мицел, субстрат и гъби през цялата година.

 

Производственият цех на ВЕРОНА се намира в с. Леденик П.К. 5049, 5 км. западно от Велико Търново.  В селото, базата се намира в западния край - от центъра тръгнете на запад и следвайте табелките „ВЕРОНА – производство на мицел за култивирани гъби“. Код plus: 3GHQ+X8, Леденик, България.

 

Ако желаете да ни посетите на място, Ви молим да се обадите предварително!

 

За поръчки и информация ни пишете:

office@fungi.bg

veronaltd90@gmail.com

 

или се обадете:

Христо Попов – технолог: 088 529 7573

Телефон в цеха: 06 124 25 75

 

За контакти:

Атанас Попов – МОЛ: 088 871 3763