Розова кладница за топло – субстрат готов да плододава гъби

Избраният продукт не е наличен в момента.

 

 

Големина на опаковката:

3.0 кг. субстрат – до 1.0 кг. прясна кладница

 

Посятият с мицел субстрат е стерилен и специфичен за отглеждане на кладница. Той е развит в патентована полипропиленова опаковка Microsac® снабдена с филтри и е готов за плододаване. Гарантираме, че ще плододава при спазване на посочените условия.

 

Розова кладница за топло – Pleurotus Salmoneostramineus

 

Блокче готово да плододава розова кладница с плодни тела от 5 до 8 см. Декоративни гъбки с розов цвят, подходящи за плододаване през летните месеци.

 

Розовата кладница обича топъл климат и висока въздушна влажност. Оптималната температура на плододаване е 18-24°С. Гъбата има нужда от светлина и  много свеж въздух. Обикновено гъбите започват да се образуват в рамките на 1-2 седмици.

 

Блокчето представлява специфичен субстрат, базиран на дървесни стърготини. Той е изцяло екологичен и органичен, а при отглеждането се използва само чиста вода.

За най-добри резултати отглеждайте кладница в затворени помещения и спазвайте точно инструкциите за плододаване, които ще получите заедно с блокчето.

 

За повече информация кликнете бутона „Подробно описание“.

Характеристики
Подробно описание
Характеристики
наличност
не се предлага в момента
вид гъба
кладница
температура на плододаване
18-24°С
цвят на гъбата
розова
Подробно описание

Субстрат готов да плододава - домашна ферма за гъби

Розова кладница за топло – Pleurotus Salmoneostramineus

 

Кладницата (Pleurotus)  е една от най-широко култивираните гъби в Азия, а вече и в света. Използва се в китайската народа медицина от няколко хиляди години.  Кладницата предлага най-голямото разнообразие на форма, големина и цвят на плодните тела.

 

Гъбата е с лек аромат и вкус. Може да се консумира прясна или да се добави във всяко ястие. Подходяща е за сушене, консервиране и замразяване.

 

Най-лесният начин да отгледате кладница у дома е да закупите блокче със субстрат, което е готово да плододава.

 

Блокчето представлява специфичен субстрат, базиран на дървесни стърготини, който е посят с мицел, произведен в нашата лаборатория. Ние сме отгледали мицела, което отнема 2 седмици (имайте предвид този минимален период ако желаете да закупите повече блокчета, които трябва да произведем специално за вас). Субстратът е изцяло екологичен и органичен, а при отглеждането се използва само чиста вода.

 

Ако закупите блокче от серията „Домашна ферма“, Вие ще го получите готово да плододава гъби кладница. Обикновено гъбите започват да се образуват в рамките на 1-2 седмици.

 

Розовата кладница обича топъл климат и висока въздушна влажност. Оптималната температура на плододаване е от 18 до 24°С. Гъбата има нужда от светлина и  много свеж въздух.

 

Едно блокче 3.0 кг. може да роди най-много 1.0 кг. прясна гъба кладница за общия период на плододаване, който е 2 месеца.

 

Имайте предвид, че…

  • индивидуалните разлики в култивацията могат да повлияят сериозно на резултатите.     
  • цвета, вида и размера на гъбите зависят пряко от условията, при които плододавате.